Select Page

UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

 

KAJ SO PIŠKOTKI

To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk ter se naložijo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran. Sam piškotek ne zbira informacij, če pa ga prebere strežnik skupaj z brskalnikom, je to lahko spletni strani v pomoč pri izvajanju vam prijaznejše in boljše uporabe.

Piškotki tako pripomorejo, da si spletna stran zapomni nekatere vaše odločitve (na primer kateri jezik ste nastavili) in tudi spremlja število obiskovalcev,  vaše klike ter premikanje po strani, zato da lahko stalno izboljšujemo delovanje strani.

OMEJITEV UPORABE IN ODGOVORNOSTI

Informacije in vsebine, objavljene na spletnem mestu lahko uporabnik reproducira le za nekomericalno uporabo, pri čemer se morajo obdržati vse označbe avtorskih pravic in se torej ne smejo prepisovati ali kako drugače širiti brez dovoljenja Newillis d.o.o.

Trudimo se, da se na spletni strani pojavljajo preverjeni, posodobljeni in ažurni podatki, vendar pa kljub temu ne moremo zagotavljati, da so ti v celoti točni in zanesljivi. Prav tako ne prevzemamo odgovornosti za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe vsebin objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletne strani.

Newillis d.o.o. si pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila spremeni podatke, ki so objavljeni na tej spletni strani.

Z uporabo spletne strani obiskovalec potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran uporablja piškotke prve in tretje osebe za več namenov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na našem spletnem mestu, so v glavnem namenjeni razumevanju delovanja spletnega mesta, interakciji z našim spletnim mestom, varovanju naših storitev, zagotavljanju oglasov, ki so pomembni za vas, in na splošno vam zagotavljajo boljšega in izboljšanega uporabnika. izkušnje in pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO

Obvezne: Nekateri piškotki so nujni, da lahko doživite celotno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje morebitnih varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitični: ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro deluje spletno mesto in kje je treba izboljšati uporabniško izkušnjo.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcijam na našem spletnem mestu. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki, ali deljenje vsebine spletnega mesta na platformah družbenih medijev.

Performančni: Performančni piškotki se uporabljajo za razumevanje in analizo ključnih indeksov uspešnosti spletnega mesta, ki pomagajo pri zagotavljanju boljše uporabniške izkušnje za obiskovalce.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo!

 

 

 

 

Newillis d.o.o.

Log 23a
4228 Železniki
E: info@newillis.si

Pogoji Poslovanja

Upravljanje s piškotki